Skip to main contentAlgemene voorwaarden

 1. Corona:

  We volgen de richtlijnen van het RIVM en het protocol van het CKC&partners. Informatie hierover vindt je hier: https://ckc-zoetermeer.nl/corona/

  Door je aanmelding bij danspodium 'Pas de Deux' ga je automatisch akkoord met het volgende; als door corona-maatregelen docenten genoodzaakt zijn om digitaal les te geven wordt gebruik gemaakt van een beveiligde Zoom verbinding. De leerlingen kunnen hierdoor thuis dansles blijven volgen. De lessen zullen voortgezet worden op dezelfde tijden en het lesgeld blijft hetzelfde als wanneer er in de studio les wordt gegeven.

 2. Aanmelden:

  Om een cursus te volgen, vul je het digitale aanmeldingsformulier in bij 'aanmelden' of je vult het schriftelijke aanmeldingsformulier in dat jij of jouw kind mee naar huis heeft gekregen. Van je aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging. Aanmelden kan het hele cursusjaar, je betaalt dan het resterende aantal lessen. Na aanmelding ben je verplicht tot betaling van het cursusgeld. Het deelnemen aan de cursus is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Je inschrijving loopt automatisch door in het volgende seizoen. Opnieuw aanmelden is niet meer nodig. Wijzigen je gegevens of wil je er een les bij doen of veranderen van les?  Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 3. Cursus voorwaarden:

  Cursussen starten indien een minimum aantal deelnemers zich heeft aangemeld. Aangemelde cursisten krijgen bericht wanneer een cursus van start gaat en wanneer er wijzigingen zijn in het aanbod, bijv. wanneer cursussen worden samengevoegd.

 4. Proeflessen:

  Het is altijd mogelijk om één gratis proefles te volgen, vul hiervoor het contactformulier in bij 'contact' zodat we de samen juiste les kunnen bepalen. De 2e proefles kost €10 en voor 21+ €15

 5. Opzeggen:

  Tussentijdse opzegging van de lessen in het cursusjaar is niet mogelijk. Is er een gegronde reden om de lessen niet te blijven volgen, dan kan na onderling overleg naar een oplossing worden gezocht of eventueel schriftelijk worden ontbonden. Opzegtermijn is 1 maand. Het gaat om een kalendermaand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Zonder schriftelijke opzegging loopt het lidmaatschap door in het volgende cursusjaar. Bij opzegging ontvangt u van ons een bevestiging.

 6. Uitval van lessen:

  Bij ziekte van de docent wordt u op de hoogte gesteld. Is de docent twee weken of langer achtereenvolgend ziek, dan wordt voor vervanging gezorgd of wordt in goed overleg de les op een andere dag/tijd ingehaald.

 7. Afmelden van de les:

  Mocht je of jouw kind verhinderd zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk dit van te voren te melden via het contactformulier bij 'contact' op de website www.danspodiumpasdedeux.nlJe kunt ook een mailtje of appje sturen.

 8. Betalingsverplichting

  1. Door aanmelding voor een cursus ben je betalings-plichtig. De betalingsverplichting wordt aangegaan voor het totaal verschuldigde lesgeld.
  2. De betaling geschiedt via een factuur. Wil je in 10 termijnen betalen dan krijg je 10 facturen in een seizoen.
  3. Als het lesgeld niet of niet tijdig is betaald, worden € 20,00 administratiekosten in rekening gebracht.
  4. Indien na een herinnering en ook na een aanmaning betaling uitblijft, zijn de wettelijke rente en alle (buiten)gerechtelijke incassokosten verschuldigd. Het incassotraject wordt uit handen gegeven aan het bedrijf Payt. De buitengerechtelijke incassokosten bedragen minimaal € 94,50.
  5. Indien na aanmaning betaling uitblijft, wordt de Wederpartij de toegang tot de Activiteit ontzegd.

 9. Zoetermeerpas

  1. Indien de Wederpartij een ZoetermeerPas heeft, kan de Activiteit hiermee betaald worden. 
  2. Vermeld dit in je aanmelding en stuur ons een foto van de pas, zodat we deze kunnen scannen.  
  3. De ZoetermeerPas dient vóór aanvang van de Activiteit te zijn gestuurd via de mail of via WhatsApp.
  4. Indien het factuurbedrag voor de Activiteit lager is dan de waarde van de cheque(s), dan vindt er geen restitutie plaats. Het resterende bedrag vervalt.

 10. Danspodium 'Pas de Deux' kortingen:

  Je krijgt 10% familiekorting indien het lesgeld van alle gezinsleden door dezelfde persoon (naam, adres en bankrekeningnummer) worden betaald en met hetzelfde aantal termijnen wordt betaald.
  We doen niet aan korting op korting. Je krijgt 20% korting op de 2e les (de goedkoopste les), 30% korting op de 3e les (de goedkoopste les), 50% korting op de 4e les (de goedkoopste les).

 11. Privacywet:
  Zie onze privacyverklaring.

 12. Aansprakelijkheid: Danspodium 'Pas de Deux' kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade, ongevallen of diefstal van eigendommen.

 13. Beeldmateriaal:
  Foto’s en/of filmopnamen van groepen en/of individuen gemaakt tijdens lessen en uitvoeringen, kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden, social media en de website. Zonder tegenbericht gaan wij er van uit dat je hiermee instemt.