Skip to main content

4 t/m 8 jaar


Kleuter ballet 
4 t/m 6 jaar

Is je kind er aan toe om op een speelse manier de basis beginselen van klassiek ballet te leren? 

Marieke van Delft is een hele lieve docente die de kleuters meeneemt op avontuur in de les. Spelletjes, oefeningen en dansjes, samen klappen en springen, om zo het samen dansen en de muzikale ontwikkelingen van je kleuter te stimuleren. De laatste 5 minuten van de les gaat de deur open en kun je even meekijken. 


My Services

Klassiek ballet 1
6 t/m 8 jaar

Op speelse en vrolijke wijze leren kinderen hier de basis beginselen van klassiek ballet, de voet en armposities en een mooie houding. Deze les sluit aan op Kleuter klassiek ballet, maar natuurlijk zijn kinderen die niet in de kleuterles hebben gezeten ook van harte welkom.

Marieke is een lieve, enthousiaste en energieke juf met een passie voor klassiek ballet.


My Services

Klassiek ballet 2
8 t/m 10 jaar

In deze les wordt dieper ingegaan op de techniek die nodig is bij Klassiek ballet. Op een vrolijke wijze werken we samen aan houding, lenigheid, kracht, muzikaliteit en discipline. Draaien zoals pirouettes en sprongen komen ook al aan bod.

Klea is een bevlogen en veelzijdige dansdocent. Haar motto is techniek staat in dienst van de dansbeleving.


My Services

Jazz & Streetdance 1
7 t/m 10 jaar

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? 

Onze docente Marieke van Delft heeft alles in huis om jou alle stijlen te laten ervaren in een wervelende dansles. Met jazzdans werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. En met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën. Jazz & Streetdance is een les waarin twee dansstijlen per blok worden gegeven. Deze unieke mix is ontzettend geliefd bij jongens en meiden!


J&S1