Skip to main content

Volwassenen - 55 jaar en ouder

Klassiek Ballet 55+
vanaf 55 jaar

Een les voor de oudere jeugd ;). Tegenwoordig zijn we nog steeds jeugdig van geest en we willen zo veel mogelijk genieten van de dingen waar we vroeger geen tijd voor hadden. We willen vooral dingen doen waar we ons goed bij voelen. Alleen nu op zo’n manier dat het goed voor je is en je er echt van kan genieten en dat doen we in deze balletles!

Ieder op zijn niveau natuurlijk en vanuit het idee, het moet vooral goed voelen en leuk zijn. Leuk is het zeker, vinden de cursisten. 

Na de les praten we na in de gezellige lounge, onder het genot van koffie of thee. 

Klassiek ballet 55+ is geschikt voor alle niveau's. De les heeft een rustige opbouw en we beginnen altijd aan de bar. Onder begeleiding van klassieke muziek geven we alle spieren de aandacht die ze verdienen en rekken de boel flink op. Houding en techniek is bij elke leeftijd een belangrijk aandachtspunt voor klassiek geschoolde docent Nicole Sudibyo en zij is van mening dat het bij de doelgroep 55+ zelfs nog veel belangrijker is dan ooit te voor.


Stoel-en-dans 50+ 
vanaf 50 jaar

Een nieuwe dansvorm voor body & mind, waarbij je op een bijzondere manier je houding, lenigheid en conditie verbetert terwijl je je gewrichten spaart. De hele les dans je zittend op een stoel begeleid door mooie balletmuziek. De les zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Deze dansvorm is toegankelijk voor iedereen ongeacht niveau of fysieke klachten. Elementen uit klassiek ballet, moderne dans en geleide improvisatie komen aan bod. De les is ook via Zoom te volgen. 

My Services

Klassiek Ballet 55+ Online
vanaf 55 jaar

Klassiek ballet is heerlijk om te doen en het is ook nog eens geweldig voor lichaam en geest. Het elegant en gracieus bewegen op de mooie muziek, het intensief werken aan je conditie en het leegmaken van je hoofd zijn een weldaad. 

In de laatste maanden heb ik ontdekt dat online lesgeven heel goed werkt. Ik begeleid u via uw eigen computer, laptop of Ipad en u bent rustig in uw eigen omgeving. Voor velen die twijfelen of ze (weer) durven te gaan dansen is dit een veilige start.