Skip to main content

12 jaar en ouder


Klassiek ballet 3
10 t/m 12 jaar

Na Kinder klassiek ballet 1, 2 & 3 kom je in Klassiek ballet 4, waar meer aandacht besteed wordt aan de stijl en techniek van klassiek ballet.

De les wordt gegeven door de gepassioneerde docente Nicole Sudibyo. Met veel geduld en liefde wordt aandacht geschonken aan het ontwikkelen van de klassieke danstechniek, waarbij rekening wordt gehouden met ieders talenten en mogelijkheden. Individuele aandacht en precisie zijn elementen die voor Nicole hoog in het vaandel staan. In combinatie met veel dansplezier vormen zij de belangrijkste elementen in deze les. Klassiek ballet 4 met spitzen (of voorbereidend spitzen) 
12 t/m 18 jaar

Klassiek ballet is een mooie en sierlijke dansstijl die veel uitdaging biedt en waar je veel plezier aan zult beleven. Het is goed voor je houding en je zelfvertrouwen! Klassiek ballet is de basis voor alle andere dansvormen en je kunt het goed combineren met andere stijlen.

We beginnen aan de bar, daarna verplaatsende combinaties in het midden met sprongen en pirouettes. Tot slot dansen we over de diagonaal door de zaal. Dit alles door middel van leuke, afwisselende en uitdagende oefeningen. Er wordt veel aandacht besteed aan de juiste houding, de uitstraling en het dansgevoel. Het dansplezier staat natuurlijk voorop!


Jazz & Streetdance 2 & 3                   t/m 12 & 11 t/m 15 jaar

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? Misschien vind je het lastig om uit de diverse stijlen te kiezen, dan hebben wij voor jou de perfecte dansles! Onze docente Klea Golikja heeft alles in huis om jou alle stijlen te laten ervaren in een wervelende dansles. Met jazzballet werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. Met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. De uitstraling en het spel van showdans maakt het helemaal af. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën.
Street, Jazz & Showmix is een les waarin drie dansstijlen per blok worden gegeven. Deze unieke mix is ontzettend geliefd bij jongens en meiden!