Volwassenen - 21 jaar en ouder

Klassiek Ballet - basics
vanaf 21 jaar

Heb je altijd al klassiek ballet willen doen maar is het er nooit van gekomen? Het is zeker niet te laat om er alsnog mee te beginnen! De les Klassiek ballet basics is een instroomles waar je door middel van leuke en afwisselende oefeningen langzaam maar zeker de basistechniek onder de knie krijgt. In de les dansen we op mooie klassieke muziek.

Deze les is voor beginners én leerlingen die de basis van de klassieke stijl beter willen leren beheersen.Klassiek Ballet volwassenen advanced
vanaf 21 jaar

Vanuit de passie voor ballet creëren we een heerlijke balletles vol dansplezier op bekende balletmelodieën.

Deze volwassen les van het hoogste amateur niveau wordt op maandag gegeven en is anderhalf uur, zodat er na de barre, royaal tijd is voor oefeningen in het midden en over de diagonaal.


Modern Jazz 21+
vanaf 21 jaar

Bij modern jazz komen alle elementen uit de moderne dans en de jazzdans bij elkaar. Ademhaling, ruimtegebruik, dynamiek, beweging, inspanning en ontspanning komen tijdens de les aan bod. Daarnaast wordt er gewerkt aan expressie, beleving en emotie op verschillende muziek. Modern jazz is geschikt voor iedereen, ook als je geen danservaring hebt.

De les start met een warming up, gevolgd door een aantal oefeningen, zoals bewegen door de zaal en afsluitend een choreografie. In de lessen werken we aan lichaamshouding, ritmegevoel, coördinatie, ruimtegebruik, kracht en souplesse.


My Services
© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2022