2 t/m 8 jaar

Peuterballet & Expressie
2 t/m 4 jaar

Peuters vanaf twee jaar oud krijgen alle ruimte om te wennen aan de eerste stapjes in de dansstudio. Samen met juf Ita klappen, springen en spelen op muziek.

Hoe beweegt een tijger? Hoe vliegt een vlinder? En hoe dans je als je boos bent of juist heel blij? En kan je net als een flamingo  heel lang op 1 been staan? Als een kind het nog heel spannend vindt mag er een ouder bij de les blijven maar het is dan wel de bedoeling dat de ouder actief meedoet met de les.

Deze les wordt aangeboden als cursus van 15 lessen. De 1e cursus van 15 lessen start half september,  de 2e start begin februari.


Kleuterballet & Expressie
4 t/m 6 jaar

Is je kind er aan toe om op een speelse manier de basis beginselen van klassiek ballet te leren? 

Ita de Hes is een hele ervaren en lieve docente die de kleuters meeneemt op avontuur in de les. Spelletjes, oefeningen en dansjes, samen klappen en springen, om zo het samen dansen en de muzikale ontwikkelingen van je kleuter te stimuleren. De laatste 5 minuten van de les gaat de deur open en kun je even meekijken. 

Kinderballet & Expressie 
6 t/m 8 jaar

De kinderen in deze les zijn 6,7 of 8 jaar oud. De basis van klassiek ballet wordt geoefend met oefeningetjes aan de barre en op de grond, passen door de zaal en dansjes. De kinderen dansen op klassieke muziek maar ook op mooie musicalliedjes, spannende film muziek en grappige folkloremuziek.

Juf Ita stimuleert de eigen creativiteit door middel van improvisatie opdrachten en soms eindigt de les met een populair nummer.  

My Services

Kinder klassiek ballet 1
5 t/m 7 jaar

Op speelse en vrolijke wijze leren kinderen hier de basis beginselen van klassiek ballet, de voet en armposities en een mooie houding. Deze les sluit aan op Kleuter klassiek ballet, maar natuurlijk zijn kinderen die niet in de kleuterles hebben gezeten ook van harte welkom.

Klea is een lieve, enthousiaste en energieke juf met een passie voor klassiek ballet.


Kinder klassiek ballet 2
7 t/m 9 jaar

In deze les wordt dieper ingegaan op de techniek die nodig is bij Klassiek ballet. Op een vrolijke wijze werken we samen aan houding, lenigheid, kracht, muzikaliteit en discipline. Draaien zoals pirouettes en sprongen komen ook al aan bod.

Klea is een bevlogen en veelzijdige dansdocent. Haar motto is techniek staat in dienst van de dansbeleving.


Dansmix
6 t/m 9 jaar

Kan jij ook niet kiezen uit de verschillende dansstijlen? Dan is Dansmix wat voor jou! Tijdens de lessen Dansmix maken de kinderen kennis met verschillende dansstijlen zoals moderne dans, klassiek ballet, jazz en musicaldans. Per blok leer je de basistechniek van een dansstijl en dansen we op verschillende muziek. 

In de lessen wordt gewerkt aan bewustwording van lichaamshouding, vormgevoel, coördinatie, lenigheid, muzikaliteit en zelfvertrouwen. Dit biedt een gevarieerde les waarbij dansplezier centraal staat. 


Street, Jazz & Showmix 1
vanaf 7 jaar

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? Onze docente Klea Golikja heeft door de sterkte ondergrond van haar opleiding in de Vaganova-stijl de juiste skills in huis om de leerlingen op een verantwoorde wijze kennis te laten maken met streetdance, jazzballet en showdans.
Met jazzballet werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. Met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. De uitstraling en het spel van showdans maakt het helemaal af. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën. Zeer ontzettend bij jongens en meiden.


My Services
My Services
© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2021