4 t/m 7 jaar

Kleuter Klassiek Ballet 
4 t/m 6 jaar

Is je kind er aan toe om op een speelse manier de basis beginselen van klassiek ballet te leren? 

Ita de Hes is een hele ervaren en lieve docente die de kleuters meeneemt op avontuur in de les. Spelletjes, oefeningen en dansjes, samen klappen en springen, om zo het samen dansen en de muzikale ontwikkelingen van je kleuter te stimuleren. De laatste 5 minuten van de les gaat de deur open en kun je even meekijken. 


Kinder Klassiek Ballet 1
5 t/m 7 jaar

Op speelse en vrolijke wijze leren kinderen hier de basis beginselen van klassiek ballet. Deze les sluit mooi aan op Kleuter Klassiek Ballet. Maar natuurlijk zijn kinderen die niet in de kleuterles hebben gezeten van harte welkom. Lotte is een lieve en enthousiaste juf met een passie voor klassiek ballet.


Kinder Klassiek Ballet 2
7 t/m 9 jaar

De lessen worden steeds iets serieuzer, maar dansplezier staat nog steeds voorop! Deze les gaat wat dieper in op de technische vaardigheden die nodig zijn om klassiek ballet onder de knie te krijgen. Denk hierbij aan sprongen, draaien, uitgebreide armen en posities. Op een vrolijke wijze werken we samen aan houding, lenigheid, kracht muzikaliteit en discipline. 

Lotte is een lieve en enthousiaste juf met een passie voor klassiek ballet!


Klassiek Ballet 
6 t/m 8 jaar

We starten dit seizoen een nieuwe les Klassiek Ballet voor leerlingen die doorstromen van Kleuter Klassiek Ballet of nieuwe leerlingen die op 5 of 6 jarige leeftijd willen beginnen met klassiek ballet. Aan de hand van een proefles wordt gekeken of de leerling het best op zijn plek is op maandag of op woensdag. In de les wordt dieper ingegaan op de techniek die nodig is bij klassiek ballet. Op een vrolijke wijze werken we samen aan houding, lenigheid, kracht, muzikaliteit en discipline.

Ita is een bevlogen en veelzijdige dansdocent. Haar motto is techniek staat in dienst van de dansbeleving.


Dansmix
6 t/m 9 jaar

Kan jij ook niet kiezen uit de verschillende dansstijlen? Dan is Dansmix wat voor jou! Tijdens de lessen Dansmix maken de kinderen kennis met verschillende dansstijlen zoals moderne dans, klassiek ballet, jazz en musicaldans. Per blok leer je de basistechniek van een dansstijl en dansen we op verschillende muziek. 

In de lessen wordt gewerkt aan bewustwording van lichaamshouding, vormgevoel, coördinatie, lenigheid, muzikaliteit en zelfvertrouwen. Dit biedt een gevarieerde les waarbij dansplezier centraal staat. 

My Services
© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2019