Skip to main content

Danspodium 'Pas de Deux'

Tijdens onze balletopleiding aan het Koninklijk Conservatorium werden wij vriendinnen. Na onze danscarrière richtten wij samen Danspodium ‘Pas de Deux’ op, waar we op professionele wijze danslessen aanbieden aan kinderen en volwassenen. 

Inmiddels is de dansschool enorm gegroeid en bestaat het team uit 4 docenten. Waar we aandacht aan besteden is muzikaliteit, techniek en gevoel voor dans. Het allerbelangrijkste vinden we persoonlijk contact met de leerlingen en dansplezier!

Het docententeam

Nicole Boeree

Nicole is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na haar carrière bij het Nationale Ballet te Amsterdam en het Theater & Philharmonie Essen, begon zij met lesgeven bij het CKC. In het Digital Art Lab van het CKC heeft Nicole zich bekwaamd in digitale technieken en nieuwe lesvormen ontwikkeld. Zo kan zij haar computer hobby combineren en digitale middelen in zetten voor dans. 

Haar grote drijfveer is het doorgeven van haar passie en de danservaring die ze tijdens haar carrière heeft opgebouwd. Ze vindt het een uitdaging om het beste uit haar leerlingen naar boven te halen en samen te genieten van deze prachtige stijl.


Viri Hernandez Martinez

Viridiana Hernández (Viri) begon haar studie aan de Nationale Balletschool in Mexico. Later, toen ze 17 jaar oud was, kreeg ze een beurs en kwam naar Nederland om haar studie af te ronden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na haar studie heeft ze gewerkt als balletdanseres bij verschillende ballet-gezelschappen in Mexico, Polen, Denemarken en Nederland, waar ze hoofdrollen danste. Zij was winnares van de eerste prijs in haar categorie, bij de Nationale Ballet wedstrijd van Mexico. Ook was ze in Havana, Cuba finaliste in de internationale ballet wedstrijd.

Naast haar danscarrière heeft ze altijd les gegeven aan kinderen en volwassenen en daarnaast is ze ook Yoga en Pilates docente. "Mijn balletles heeft als basis een goede techniek. Muzikaliteit en het versterken van de houding zijn de essentiële pijlers. Mijn doel is een sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt en vertrouwen heeft in zichzelf. Ik geniet ervan om mijn passie voor ballet over te dragen aan anderen."


Marieke van Delft

Marieke van Delft heeft 6 maanden masterclasses Jazz-dance, Klassiek ballet, Contemporary ballet en Tap-dance gevolgd in New York bij beroemde dansstudio's zoals oa ‘Broadway Dance Center’. 
Tijdens haar opleiding heeft ze haar passie voor dans gecombineerd met haar interesse in wetenschappen. Ze heeft na haar VWO-opleiding jaren lang les gegeven in binnen en buitenland en opgetreden in diverse shows, concerten en t.v. optredens.
De ervaring als performer deelt zij graag met haar leerlingen. In haar lessen staan dansplezier en gezelligheid centraal. Ze vindt het belangrijk dat de lessen voor de jongsten een veilige en vrolijke sfeer hebben. Voor de wat grotere kinderen moet het volgens Marieke een plek zijn om zelfvertrouwen op te bouwen en het eigen talent te kunnen ontwikkelen. 


Sandra Klijn

Sandra studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en danste bij het Nationale Ballet, Introdans en het Scapino Ballet.

Na haar danscarrière schoolde zij zich om tot HBO dansdocente. In China en Amerika certificeerde zij zich tot ChiNeng Qigong instuctor level 1 en 2. Sandra volgde diverse opleidingen en cursussen en geeft workshops ChiNeng Qigong bij verschillende academies en in het bedrijfsleven. Haar kracht en passie ligt bij mensen inspireren en in beweging brengen.