Skip to main content

8 t/m 12 jaar

Kb 2

Klassiek ballet 2
8 t/m 10 jaar

Klea is een ervaren, jonge docente die de leerlingen met veel energie en enthousiasme de klassiek techniek aanleert.

Er heerst een positieve sfeer en dansplezier staat voorop. Eén keer paar jaar mogen de leerlingen aan hun familie en vrienden laten zien wat zij geleerd hebben tijdens de jaarlijkse voorstelling die wij elk seizoen organiseren. 


Klassiek ballet 3
10 t/m 12 jaar

Na Kinder klassiek ballet 1, 2 & 3 kom je in Klassiek ballet 4, waar meer aandacht besteed wordt aan de stijl en techniek van klassiek ballet.

De les wordt gegeven door de gepassioneerde docente Nicole Sudibyo. Met veel geduld en liefde wordt aandacht geschonken aan het ontwikkelen van de klassieke danstechniek, waarbij rekening wordt gehouden met ieders talenten en mogelijkheden. Individuele aandacht en precisie zijn elementen die voor Nicole hoog in het vaandel staan. In combinatie met veel dansplezier vormen zij de belangrijkste elementen in deze les. 


Jazz & Streetdance 1        7 t/m 10 jaar

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? Onze docente Klea Golikja heeft door de sterkte ondergrond van haar opleiding in de Vaganova-stijl de juiste skills in huis om de leerlingen op een verantwoorde wijze kennis te laten maken met streetdance, jazzballet en showdans.
Met jazzballet werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. Met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. De uitstraling en het spel van showdans maakt het helemaal af. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën. We werken in blokken. Zeer geliefd bij jongens en meiden!

Jazz & Streetdance 2 & 3  9 t/m 12 & 11 t/m 15

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? Misschien vind je het lastig om uit de diverse stijlen te kiezen, dan hebben wij voor jou de perfecte dansles! Onze docente Klea Golikja heeft alles in huis om jou alle stijlen te laten ervaren in een wervelende dansles. Met jazzballet werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. Met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. De uitstraling en het spel van showdans maakt het helemaal af. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën.
Street, Jazz & Showmix is een les waarin drie dansstijlen per blok worden gegeven. Deze unieke mix is ontzettend geliefd bij jongens en meiden!