8 t/m 11 jaar

Kinder klassiek ballet 3
9 t/m 11 jaar

Sha-Neisha is een jonge docente die de leerlingen met veel energie en enthousiasme de klassiek techniek aanleert.

Er heerst een positieve sfeer en dansplezier staat voorop. Eén keer paar jaar mogen de leerlingen aan hun familie en vrienden laten zien wat zij geleerd hebben tijdens de jaarlijkse voorstelling die wij elk seizoen organiseren. 


Klassiek ballet 4
10 t/m 12 jaar

Na Kinder klassiek ballet 1, 2 & 3 kom je in Klassiek ballet 4, waar meer aandacht besteed wordt aan de stijl en techniek van klassiek ballet.

De les wordt gegeven door de gepassioneerde docente Nicole Sudibyo. Met veel geduld en liefde wordt aandacht geschonken aan het ontwikkelen van de klassieke danstechniek, waarbij rekening wordt gehouden met ieders talenten en mogelijkheden. Individuele aandacht en precisie zijn elementen die voor Nicole hoog in het vaandel staan. In combinatie met veel dansplezier vormen zij de belangrijkste elementen in deze les. 


Promotiegroep klassiek/modern 1
8 t/m 11 jaar

Deze groep is voor geselecteerde leerlingen die van optreden houden en  minimaal 2 lessen per week doen, De les duurt 75 minuten; 45 minuten werken we aan klassieke ballettechniek en 30 minuten aan het instuderen van choreografieën. 

De stijl van de choreografieën is een combinatie van klassiek en modern. De leerlingen maken door middel van improvisatie oefeningen ook zelf materiaal voor de choreografieën en een aantal keer per jaar zal de Promotiegroep hiermee optreden. Het unieke van de promotiegroep is dat ze meedoen aan wedstrijden!


Dansmix
6 t/m 9 jaar 

Kan jij ook niet kiezen uit de verschillende dansstijlen? Dan is Dansmix wat voor jou! Tijdens de lessen Dansmix maken de kinderen kennis met verschillende dansstijlen zoals moderne dans, klassiek ballet, jazz en musicaldans. Per blok leer je de basistechniek van een dansstijl en dansen we op verschillende muziek. 

In de lessen wordt gewerkt aan bewustwording van lichaamshouding, vormgevoel, coördinatie, lenigheid, muzikaliteit en zelfvertrouwen. Dit biedt een gevarieerde les waarbij dansplezier centraal staat. 


Modern Jazz 9+
vanaf 9 jaar 

Kan jij niet stilzitten zodra er muziek opstaat? Dan is deze les geschikt om los te komen! Bij modern jazz komen alle elementen uit de moderne dans en de jazzdans bij elkaar. Ademhaling, ruimtegebruik, dynamiek, beweging, creativiteit en fantasie worden spelenderwijs tijdens de les aangeboden.

De les start met een warming up, gevolgd door een aantal oefeningen, zoals bewegen door de zaal en afsluitend een choreografie. Daarnaast ga je zelf ook creatief aan de slag door middel van improvisatie.


Street, Jazz & Showmix 1 & 2       vanaf 7 jaar & vanaf 10 jaar

Hou je van dansen met leuke danscombinaties? Sha-Neisha Gijsbertha danst, naast het lesgeven, zelf in shows mee en is daardoor dé aangewezen docent om deze les te geven.

Street, Jazz & Showmix is een les waarin  drie dansstijlen gemixt worden. Met de Jazzdans werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je beter wordt en elk seizoen flink groeit. Deze mix van dansstijlen is een combinatie van de stoere passen van Streetdance, de danstechniek van Jazz en de afwerking en de uitstraling van Showdance. De kinderen dansen op bekende Nederlandstalige en Engelstalig tunes. Deze unieke mix van dansstijlen is heel geliefd bij jongens en meiden.

© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2021