8 t/m 11 jaar

Kinder klassiek ballet 3
9 t/m 11 jaar

Sha-Neisha is een jonge docente die de leerlingen met veel energie en enthousiasme de klassiek techniek aanleert.

Er heerst een positieve sfeer en dansplezier staat voorop. Eén keer paar jaar mogen de leerlingen aan hun familie en vrienden laten zien wat zij geleerd hebben tijdens de jaarlijkse voorstelling die wij elk seizoen organiseren. 


Klassiek ballet 4
10 t/m 12 jaar

Na Kinder klassiek ballet 1, 2 & 3 kom je in Klassiek ballet 4, waar meer aandacht besteed wordt aan de stijl en techniek van klassiek ballet.

De les wordt gegeven door de gepassioneerde docente Nicole Sudibyo. Met veel geduld en liefde wordt aandacht geschonken aan het ontwikkelen van de klassieke danstechniek, waarbij rekening wordt gehouden met ieders talenten en mogelijkheden. Individuele aandacht en precisie zijn elementen die voor Nicole hoog in het vaandel staan. In combinatie met veel dansplezier vormen zij de belangrijkste elementen in deze les. 


Promotiegroep klassiek/modern 1
8 t/m 11 jaar

Deze groep is voor geselecteerde leerlingen die van optreden houden en  minimaal 2 lessen per week doen, De les duurt 75 minuten; 45 minuten werken we aan ballettechniek en 30 minuten aan het instuderen van choreografieën. 

De stijl van de choreografieën is een combinatie van o.a. klassiek en modern. De leerlingen maken door middel van improvisatie oefeningen ook zelf materiaal voor de choreografieën en een aantal keer per jaar zal de Promotiegroep hiermee optreden. Het unieke van de promotiegroep is dat ze meedoen aan wedstrijden!


Dansmix
6 t/m 9 jaar 

Kan jij ook niet kiezen uit de verschillende dansstijlen? Dan is Dansmix wat voor jou! Tijdens de lessen Dansmix maken de kinderen kennis met verschillende dansstijlen zoals moderne dans, klassiek ballet, jazz en musicaldans. Per blok leer je de basistechniek van een dansstijl en dansen we op verschillende muziek. 

In de lessen wordt gewerkt aan bewustwording van lichaamshouding, vormgevoel, coördinatie, lenigheid, muzikaliteit en zelfvertrouwen. Dit biedt een gevarieerde les waarbij dansplezier centraal staat. 


Modern Jazz 9+
vanaf 9 jaar 

Kan jij niet stilzitten zodra er muziek opstaat? Dan is deze les geschikt om los te komen! Bij modern jazz komen alle elementen uit de moderne dans en de jazzdans bij elkaar. Ademhaling, ruimtegebruik, dynamiek, beweging, creativiteit en fantasie worden spelenderwijs tijdens de les aangeboden.

De les start met een warming up, gevolgd door een aantal oefeningen, zoals bewegen door de zaal en afsluitend een choreografie. Daarnaast ga je zelf ook creatief aan de slag door middel van improvisatie.


Street, Jazz & Showmix 1        7 +

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? Onze docente Klea Golikja heeft door de sterkte ondergrond van haar opleiding in de Vaganova-stijl de juiste skills in huis om de leerlingen op een verantwoorde wijze kennis te laten maken met streetdance, jazzballet en showdans.
Met jazzballet werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. Met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. De uitstraling en het spel van showdans maakt het helemaal af. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën. Zeer geliefd bij jongens en meiden!

Street, Jazz & Showmix 2        10 +

Hou je van verschillende dansstijlen? Hou je van afwisselende danscombinaties? Misschien vind je het lastig om uit de diverse stijlen te kiezen, dan hebben wij voor jou de perfecte dansles! Onze docente Klea Golikja heeft alles in huis om jou alle stijlen te laten ervaren in een wervelende dansles. Met jazzballet werk je aan je techniek, en daardoor merk je al snel dat je met sprongen vooruit gaat. Met de stoere passen van streetdance versterk je je conditie en ontwikkel je je muzikaliteit. De uitstraling en het spel van showdans maakt het helemaal af. Je werkt dus aan je techniek maar vooral aan het instuderen van spetterende choreografieën.
Street, Jazz & Showmix is een les waarin drie dansstijlen gemixt worden. Deze unieke mix is ontzettend geliefd bij jongens en meiden!
 

© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2021