21 jaar en ouder

Self-Care
vanaf 21 jaar

Deze workshop is bedoeld voor mensen die zowel fysiek als mentaal graag in beweging zijn, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Om goed voor jezelf te zorgen is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je nodig hebt. Wanneer je vol-ledig leeft vanuit je verlangens en behoeftes, ervaar je het leven vol vreugde en vrede. Je wordt weerbaarder tegen stress en je gezondheid krijgt een boost.

Wanneer je meer rust ervaart, werkt dat door op je directe omgeving. Wanneer we met zijn allen meer rust ervaren, zal de wereld om ons heen ook meer tot rust komen.

Met onze achtergrond als professionele dansers bij o.a. het Nationale Ballet en als HBO dansdocenten, geloven wij Sandra & Nicole, dat je lichaam hiertoe de ingang is.

Tijdens deze workshop reiken we diverse tools aan.

De werkvormen zijn:

  • Beweging/ Dans
  • Meditatie
  • ChiNeng Qigong
  • EFT Tapping
  • Reflectie
  • Lichaamswerk


Inhoud van de workshop:

> Warming up;
We starten met een warming up. Alle wijsheid en informatie ligt opgeslagen in ons lichaam. Hoe meer contact je maakt met je lichaam des beter ben je ermee verbonden.

> Meditatie;
Daarna volgt een geleide meditatie waardoor je leert focussen op je geest. We doen dit zowel zittend, staand als lopend.

> Thema’s;
Iedere workshop gaan we aan de slag met een thema. Dit zullen we doen aan de hand van theorie, reflectie en vervolgens bieden we de mogelijkheid tot schrijven.

> Tapping;
Daarna komt er een deel integratie d.m.v. EFT tapping, zie ‘The Tapping Solution’ van Nick, Jessica en Alex Ortner.

> Beweging/dans;
We sluiten de workshop af met beweging/dans. Hierdoor wordt het voorafgaande in het lichaamsgeheugen opgeslagen.

Kleding: Draag makkelijk zittende kleding.

Data: Op aanvraag
Tijd: In overleg


Spreekt het jou ook aan? Schrijf je dan nu in. Wij staan voor persoonlijke aandacht, dus vol = vol. Wij hebben er zin in!

 

My Services
© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2021