Klassiek ballet 55+ Online

Vitaal ouder worden met ballet

Klassiek ballet is heerlijk om te doen en het is ook nog eens geweldig voor lichaam en geest. Het elegant en gracieus bewegen op de mooie muziek, het intensief werken aan je conditie en het leegmaken van je hoofd zijn een weldaad. 

In de laatste maanden heb ik ontdekt dat online lesgeven heel goed werkt. Ik begeleid u via uw eigen computer, laptop of iPad en u bent rustig in uw eigen omgeving. Voor velen die twijfelen of ze (weer) durven te gaan dansen is dit een veilige start.

De online lessen

We beginnen de balletles met een warming up, daarna oefeningen aan de bar of stoel. Op de mat doen we spier en rek- en strekoefeningen voor kracht en lenigheid en daarna passen we het allemaal toe in een choreografie.

De lessen worden aangeboden in een blok van 4 lessen, 1 les per week. De les duurt 1,5 uur met inloggen en napraten. De lessen zijn op woensdagmiddag. De les wordt gegeven met maximaal 8 leerlingen zodat iedereen goed in beeld is. Vol is vol. Al naar gelang het aantal aanmelding worden de lessen ook op donderdag- en vrijdag-middag ingepland. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aanmelding maken we via de mail een afspraak voor een kennismakingsgesprek in de week van 31 augustus t/m 4 september. Vervolgens krijgt u  een mailtje met uitleg, een link en een paswoord voor de Zoom meeting. Via deze link volgt u in de week erna ook de lessen.

De kosten van de online balletlessen voor 55+

Na aanmelding maken we via de mail een afspraak voor een kennismakingsgesprek en plannen we een proefles in.

Deze kennismaking is gratis. De proefles is ook gratis mits je hierna minimaal een blok van 4 lessen gaat volgen. Daarna betaalt u per blok €60. Dit gaat middels een factuur die u per mail ontvangt.

Aanmelden

Wilt u meer weten? Bel me dan gerust op 06 416 474 76. Mailen kan ook, klik op de button contactformulier onderaan om uw vraag te stellen. U zult snel van me horen!

Direct aanmelden voor een online proefles of blok kan natuurlijk ook, klik dan op de button aanmelden onderaan.

Ik hoop dat we elkaar binnenkort ontmoeten en dat u veel plezier gaat beleven aan ballet!

Tot snel!

Nicole Sudibyo

© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2021