16 t/m 20 jaar

Klassiek Ballet 6 met spitzen
vanaf 16 jaar

In de les staat dansplezier centraal! Het doel van de les is om door middel van leuke variërende oefeningen, de techniek en dansbelevenis te vergroten. Daarnaast besteden we ook aandacht aan lenigheid.

Nicole is een gepassioneerde docente, die tijdens haar carrière met veel plezier op spitzen heeft gedanst, vandaar dat we vaak de bar en het midden op spitzen doen. Jaarlijks doen we mee aan de eindvoorstelling in of buiten het CKC & partners-gebouw.


Modern Jazz 14+
vanaf 14 jaar

Kan jij niet stilzitten zodra er muziek opstaat? Dan is deze les geschikt om los te komen! Bij modern jazz komen alle elementen uit de moderne dans en de jazzdans bij elkaar. Ademhaling, ruimtegebruik, dynamiek, beweging, creativiteit en fantasie worden spelenderwijs tijdens de les aangeboden.

De les start met een warming up, gevolgd door een aantal oefeningen, zoals bewegen door de zaal en afsluitend een choreografie. Daarnaast ga je zelf ook creatief aan de slag door middel van improvisatie.


Rek & Strek 
alle leeftijden vanaf 9 jaar 

In de rek- en strekles ga je letterlijk jezelf oprekken. Dat is prettig omdat je lekkerder in je vel komt te zitten. Rekken is voor elke vorm van lichaamsbeweging een verrijking. Iedere beweging gaat namelijk soepeler en gemakkelijker als je lenig en flexibel bent. 

We beginnen met een goede warming-up. En dan gaan we voorzichtig en gecontroleerd rekken en strekken, op de grond en aan de barre. Rek & Strek is voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil zitten en leniger wil worden. 

My Services
© Copyright Danspodium 'Pas de Deux' 2019