Nadat Yolanda Germain 2 seizoenen gezongen en gedanst had in Jeans, de theatershow waar ze ook dancecaptain was, is ze de muiltidiscipline van het musicalvak gaan beoefenen. Ze heeft in diverse andere grote musicals gespeeld, gezongen en gedanst, w.o. de Joop van den Ende producties: Funny Girl, Simone & Friends, My Fair Lady en Fame. Bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen speelde ze in Jesus Christ Superstar en voor Stardust b.v. in Annie, waar ze de weeskinderen de choreografie aanleerde en Lily St. Regis speelde. Ze heeft er enorm veel zin in om al deze kennis en ervaring door te geven.

Tijdens hun balletopleiding aan het Koninklijk Conservatorium werden Yolanda Germain en Nicole Sudibyo vriendinnen. Na hun carrière richtten zij samen Danspodium ‘Pas de Deux’ op, waar zij op professionele wijze klassiek dansonderwijs bieden aan kinderen en volwassenen. Dansplezier en persoonlijk contact staan bij hen voorop.
De enorme schat aan ervaring in veel verschillende dansdisciplines nemen ze mee en van daaruit bieden zij diverse dansstijlen aan. Wat ontwikkeld wordt is muzikaliteit techniek, gevoel voor dans en bovenal dansplezier!

Nu 5 jaar later is de dansschool zo gegroeid dat er 3 docenten bij zijn gekomen.

 

          

Nicole Sudibyo is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na haar carrière bij het Nationale Ballet te Amsterdam en het Theater & Philharmonie Essen, begon zij met lesgeven bij het CKC. In het Digital Art Lab van het CKC heeft Nicolet zich bekwaamd in digitale technieken en nieuwe lesvormen ontwikkeld. Zo kan zij haar computer hobby combineren en digitale middelen in zetten voor dans. "Ik vind het een heerlijk gevoel om te dansen, je uit te leven met de bewegingen en de muziek. Mijn grote drijfveer is het doorgeven van mijn passie en danservaring die ik tijdens mijn carrière heb opgebouwd. Het is altijd weer een uitdaging om het beste uit je dansers naar boven te halen.