Klassiek volwassenen basics

'Trust me, you can dance,
just get up and follow your heart.'

Klassiek ballet volwassenen basics:
dinsdag van 19.00u - 20.00u
- docente: Nicolet Sudibyo

Heb je altijd al klassiek ballet willen doen en is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans! Danspodium 'Pas de Deux biedt dit jaar een 4e les klassiek ballet voor volwassenen aan op de dinsdag. Deze les is voor beginners én leerlingen die de basis van de klassieke stijl beter willen leren beheersen.

Niveau

Het niveau van Klassiek ballet volwassenen basics, de naam zegt het al, is gericht op het aanleren van de basis en het onderhouden ervan. Dat wil overigens niet zeggen dat er niet lekker gedanst wordt. De  professionele docente Nicolet Sudibyo laat je in deze les genieten van dans op bekende ballet melodieën.

Passie

De quote 'Trust me, you can dance, just get up and follow your heart', verwoord op een prachtige manier de kans die ik jullie wil geven. Dus kom een gratis proefles doen of meld je gelijk aan voor de cursus, dat mag natuurlijk ook ;)

Klassiek volw. intermediate

'Being true to yourself never goes out of style.'

Klassiek ballet volwassenen intermediate:
maandag van 19.15u - 20.15u &
Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate:
donderdag van 19.30u - 20.30u
- docente: Nicolet Sudibyo.

Danspodium 'Pas de Deux biedt sinds vorig jaar een 2e instroom les klassiek ballet voor volwassenen aan op de donderdag. Dit omdat de les op maandag weinig groei mogelijkheden meer bood èn door de uitdrukkelijke wens van enkele leerlingen om 2 lessen in de week te doen. Om hierin tegemoet te komen krijgen leerlingen die al op maandag les bij mij volgen 20% korting op deze les.

Niveau

Het niveau van de les op maandag is intermediate en ligt iets hoger dan het niveau op de donderdag. De donderdag les wil ik dan ook bestempelen als  Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate. Het tempo ligt iets lager dan op de maandag en er is meer uitleg.

Passie

Heb je altijd al klassiek ballet willen doen en is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans. De dansles op donderdag is tevens een instroom les waar je in een wervelwind meegezogen wordt en door middel van leuke en afwisselende oefeningen langzaam maar zeker de basistechniek onder de knie krijgt.

Klassiek volwassenen advanced

'Anything can happen if you let it.'


Klassieke ballet volwassenen advanced:

maandag van 20.15u - 21.45u
Klassieke ballet volwassenen advanced met spitzen:
donderdag van 20.30u - 22.00u
- docente: Nicolet Sudibyo.

Je voorliefde voor klassiek ballet een nieuw leven inblazen? Samen met jouw kennis van klassiek ballet en onze gedegen ervaring in de balletwereld creëren we een heerlijke balletles en maken een lang gekoesterde droom waar. Een balletles vol dansplezier op bekende balletmelodieën.

 Voorstelling

Voor beide lessen geldt dat er in overleg één keer per jaar de mogelijkheid is om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC- gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want wij houden er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken. Tot nu toe is het echter altijd gelukt naar ieders tevredenheid een passende oplossing te vinden!

Klassiek ballet 55+

'Being true to yourself never goes out of style.'

Klassiek ballet 55+ 
donderdagmiddag van 14.00u - 15.00u 
- docente: Nicolet Sudibyo.

Nieuw bij Danspodium 'Pas de Deux!

Een les voor de oudere jeugd ;). Want zijn we tegenwoordig niet, ondanks dat we wel degelijk ouder worden, nog steeds jeugdig van geest en willen we niet juist zo veel mogelijk genieten van de dingen waar we eerst geen tijd voor hadden? Of ondanks dat we ouder worden, gewoon dat waar we ons goed bij voelen blijven doen, maar dan op een manier dat het goed voor je is en je er echt van kan genieten?

Niveau

De les heeft een rustige opbouw en we beginnen altijd aan de bar. Onder begeleiding van klassiek muziek geven we alle spieren de aandacht die ze verdienen en rekken de boel flink op. Houding is bij elke leeftijd een belangrijk aandachtspunt voor klassiek geschoolde docent Nicolet Sudibyo en zij is van mening dat het bij de doelgroep 55+ zelfs nog veel belangrijker is dan ooit tevoor. Techniek staat daardoor hoog in het vaandel en maakt een belangrijk onderdeel uit van de les. Ieder op zijn niveau natuurlijk en vanuit het idee, het moet vooral goed voelen en leuk zijn.

Vandaar dat we na de les in de onlangs gerenoveerde lounge gezellig napraten onder het genot van koffie of thee die na een succesvolle proeflessen reeks vorig seizoen door de cursisten zelf betaald wordt. Hierdoor hoeft niemand zich verplicht of schuldig te voelen om na de les te blijven als hij geen tijd heeft, het zit niet bij het cursusgeld inbegrepen ;)

 


Rek & Strek

 
Rek met regelmaat
voor een goed resultaat!

  klik hier